ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Președintele Alianței Noastre România, Marian Munteanu, a declarat, sâmbătă, la Suceava, că formațiunea politică pe care o conduce nu urmărește neapărat voturile, ci reclădirea încrederii între români.

„Ceea ce întreprindem împreună nu are legătură neapărat cu o campanie electorală sau cu votul. Noi avem în România o problemă mult mai gravă decât cea a votului. Foarte mulți dintre oamenii noștri și-au pierdut încrederea în ei înșiși”, a spus Marian Munteanu.

Munteanu a mai declarat că „s-a lucrat cu forțe puternice” pentru a fi distrusă încrederea pe care o au românii, unii în alții și crede că toate greșelile politice și administrative pot fi îndreptate prin reclădirea încrederii, potrivit News Bucovina.


„Nu trebuie să vă descurajeze faptul că aveți senzația că suntem puțini. Nu suntem puțini, noi suntem majoritatea. Să nu vi se pară exagerat, dar eu cred și simt că suntem majoritatea. E drept, o majoritate tăcută”, a spus Marian Munteanu.

Liderul ANR a spus într-o conferință de presă că nu știe care este procentul pe care îl va obține formațiunea în alegerile parlamentare, dar consideră că sondajele făcute publice nu prezintă situația reală.

„Nu știu ce procent va fi. Există o stare de așteptare și un orizont de încredere care simt cum crește. Este o parte a României, a României tăcute, care nu se regăsește în zonele acestea mai vocale ale vieții publice. Și am încredere că acești oameni sunt alături de noi pentru că ceea ce noi facem este pe linia gândirii lor”, a spus Marian Muneanu.

El a adăugat că cei „care vântură sondaje falsificate” vor avea o mare surpriză.

„Se fac sondaje prin bucătării și sunt puse pe media și a-i descumpăni pe oameni că nu știu ce partide au 40 la sută, altele au 10, altele 12, altele 1. Să vedem cine are 1 și cine are 10. S-ar putea să fie invers”, a spus liderul ANR.