ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce Marian Munteanu și-a lansat ieri campania pentru alegerile Parlamentare în Piața Universității, acolo unde a promis că se va afla în cea mai mare parte a timpului, iată că astăzi Alianța Noastră România face un anunț important din punctul zero al Bucureștiului.

Unul dintre cei mai iubiți români, Dan Puric, se alătură proiectului condus de Marian Munteanu, aceasta fiind prima dată când actorul se implică în lumea politică.

Este știut faptul că Dan Puric are un discurs patriotic, fiind un bun creștin care-și iubește foarte mult țara care l-a format și în care a putut să-și exprime ideile și să-și realizeze proiectele.

„Să adunăm apele, că ne calcă ăștia în picioare. Să nu ne fie frică să fim români. Să aveți încredere în Marian Munteanu, era să moară pentru condiția sa: nu știu dacă a mai fost cineva care să fie în stare să se jertfească. Să fiți atenți la intoxicărilă făcute de Securitate, că și eu am grade din punctul lor de vedere. Nu mai există nimeni curat în țara asta și cu toate astea eu mi-am pus semnătura. Sper ca țara asta să-și revină. Sper ca Marian să reprezinte un pod pe care lumea să calce cu încredere și să nu le fie frică de piloni. Fie ca în memoria celor care s-au sacrificat în închisorile comuniste și în special a lui Petre Țuțea, să ne ajute de acolo de „Dincolo” și să nu ne lase pe mâna ticăloșilor ăstora”, a spus Dan Puric.

Marian Munteanu a recitat și câteva versuri scrise de Grigore Vieru, pe care cei doi le îndrăgesc foarte tare:

„Aflând că frate-mi ești, odată
Scăpai o lacrimă-n priviri
Ce-a fost pe loc și arestată
Și dusă-n ocnă la Sibiri.
Acolo-n friguroasa zare,
Din drobul mut al lacrimei
Ocnașii scot și astăzi sare
Și nu mai dau de fundul ei.”  

Piata Universitatii live! Dan Puric semneaza acum pentru Alianta Noastra Romania. Doamne, ajuta!

Posted by Marian Munteanu on Tuesday, October 4, 2016

Dan Puric (57 de ani) vorbea în urmă cu câteva luni, într-un interviu pentru ziarul Adevărul, despre rănile istoriei recente, despre ideea de naționalism românesc ca formă de „autoprotecție" de-a lungul timpului și despre actul artistic ca posibilitate de manifestare a unui mesaj creștin.


Actorul s-a referit atunci și la diferențele dintre culturi și faptul că este o mare greșeală în a încerca amestecarea lor, iar poporul român a avut multe de pierdut în anii ce au trecut de la revoluție deoarece ”populația majoritară a fost ordinărită”.

INTERVIU EXCLUSIV. Marian Munteanu va face un partid. „Societatea noastră a fost afectată, zeci de ani, de noxe, de paraziți, de elemente toxice. E timpul unui proces de însănătoșire!”