ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Zilele acestea se duce o luptă pentru putere în România, pe de o parte de către președintele Klaus Iohannis și de cealaltă parte coaliția formată din PSD și ALDE, care după ce a câștigat alegerile în mod legitim a format guvernul României condus de Sorin Grindeanu.

Marian Munteanu a postat pe Facebook un mesaj primit de la Virgil Popescu, unul dintre liderii studenților din 1989-90, care a făcut o previziune asupra la ce am putea să asistăm peste câțiva ani pe scena politică, având în vedere schimbările care s-au produs pe aceasta în ultimii 27 de ani.

„Virgil Popescu, unul din liderii studenților din 1989-90 și fondator al televiziunii SOTI, îmi dă următorul mesaj:
"In 1990 manifestam să-l dăm jos pe Petre Roman si guvernul neocomunist, si in 2008 m-am trezit cu el pe lista PNL. Dupa vreo 10 ani, nu m-ar surprinde să-l gasesc pe Grindeanu la USR si Ponta la PMP. :) "

Aferim!”, a scris Marian Munteanu pe contul său de Facebook.

 

 

Virgil Popescu, unul din liderii studenților din 1989-90 și fondator al televiziunii SOTI, îmi dă următorul mesaj: "In...

Posted by Marian Munteanu on Tuesday, February 7, 2017