ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Ministrul Culturii, Vlad Alexandrescu, a fost revocat de premier chiar în seara de Înviere.
 
Decizia pare să fi fost luată după scrisoarea trimisă Grupului de Dialog Social, în care Vlad Alexandrescu susține că a fost intimidat direct de un coleg de Guvern. Alexandrescu pretinde că a fost sunat de mai multe ori de oameni politici, pentru a lămuri afirmațiile făcute cu diverse ocazii, potrivit B1 TV.

Dacian Cioloș anunță că marți va trimite președintelui Klaus Iohannis decizia de revocare din funcție a lui Alexandrescu și nominalizarea noului ministru al Culturii.

"E păcat că domnul Alexandrescu a ales să termine în acest fel. E alegerea dumnealui. Viața merge înainte. Reformele vor continua și în cultură, și în alte domenii. Marți voi trimite domnului președinte revocarea din funcție a domnului Alexandrescu și nominalizarea noului ministru", a transmis Dacian Cioloș