ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La Adunarea Generală a Asociației Naționale a Agențiilor de Turism, ministrul a spus că a ajuns să facă inspecție prin birouri și să constate că directorii săi nu vin la serviciu la ora stabilită prin program.

„Este un sistem cangrenat, nu îmbâcsit, ci cangrenat, în care fiecare protejează pe fiecare, iar la rezultate nu avem niciun fel de rezultate. Nu din cauza mea sau a secretarilor de stat instituția nu funcționează, ci din cauza lor. Pentru că ei vânează numai poziții, se vânează unii pe alții, au orgolii, au polițe de plătit, au frustrări. Adică să ajung în situația să pun secretarul general adjunct al ministerului să se ocupe ca să văd dacă vin oamenii la ora 8:30 la birou, în condițiile în care caut șeful de serviciu și directorul la ora 9 și jumătate și nu sunt? Domnule, dacă nu mai vrei, pleacă. Vacantează postul și cu asta, basta. Problema este că nici nu poate fi dat afară. Sunt titulari pe post, posturile sunt ocupate prin concurs”, a declarat ministrul Mircea-Titus Dobre, informează Economica.net.

Ministrul spune că funcționarii din ministerul său vin târziu la serviciu, semnează condica și pleacă la ora 17:00, în condițiile în care au de lucrat cu instituții din domeniul privat, într-un domeniu care trebuie să fie extrem de activ și de dinamic.
 
Mai multe amănunte despre acest subiect găsiți aici.