ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vicepreședintele Uniunii Salvați România, Clotilde Armand, s-a întâlnit, duminică, la Piatra Neamț, cu susținătorii USR din județ, în cadrul unui turneu pe care îl întreprinde în țară pentru strângerea de semnături în vederea participării la alegerile parlamentare.

Întâlnirea de la Piatra Neamț a avut loc într-un cadru atipic, respectiv într-un fast-food din centrul orașului.
Clotilde Armand a explicat celor 20 de persoane că USR va susține înființarea unei filiale în Neamț.
Am venit să susținem un proiect local. Nu credem că ceva se va construi la București și va fi o piramidă care va pleca de acolo. Punem la dispoziție platforma noastră națională pentru ca alte partide locale să poată să se exprime. Unde nu există partid local vom crea filiale, dar care vor fi autonome. Noi vrem să reluăm puterea confiscată de un sistem politic. Noi ca cetățeni nu trebuie doar să votăm, ci să continuăm să ne implicăm în societate", a declarat Clotilde Armand.
Neamț: Clotilde Armand s-a întâlnit cu susținătorii USR; ea a explicat legăturile cu Bechtel și Fundația Soros 

„Asociația Salvați Bucureștiul a primit acum mult timp o sumă de bani. Fundația Soros era una din cele 6 fundații care au dat o sumă de bani de circa 1.200 de euro. Este foarte puțin și nici măcar nu era Fundația Soros, ci o fundație care era și ea finanțată de 6 fundații printre care și Soros. Soțul meu a primit un bilet de avion dus și s-a supărat foarte tare atunci, în 1995. Fundația i-a oferit un bilet de avion doar dus și el s-a supărat că nu e dus-întors. Nici nu îi poate vedea pe cei de la Soros", a spus vicepreședintele USR.

Clotilde Armand a adăugat că nu a existat nicio relație profesională cu Bechtel.

„Este absolut revoltător. PSD-iștii, USL au furat foarte mulți bani cu acest Bechtel. Firma la care lucrez este a statului francez care face proiectare și consultanță, nu construim. Am avut un contract de super-vizare, de verificare, tipul de diriginte de șantier. Contractul a fost câștigat în 2004 prin licitație. Am verificat că s-a construit bine și am fost plătiți pentru asta. Nu avem nicio treabă cu banii furați de la Bechtel. Apoi, Bechtel a plecat în mai 2013. Noi am făcut foarte multe recomandări ca statul român să fie mai puțin jefuit. Eu m-am angajat prima dată în firma franceză în septembrie 2013, deci, în plus, eu nu am nici o legătură. Și firma la care lucrez chiar a avut un rol foarte bun", a declarat Clotilde Armand.Vicepreședintele USR a avut o întâlnire similară cu susținătorii USR și la Roman.