ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Antena 3 a prezentat  înregistrări telefonice în care ar apărea mogulii RCS&RDS, dar și fostul președinte Traian Băsescu, Elena Udrea și Radu Pricop, ginerele fostului președinte. 

Într-o discuție cu subordonatul său Ioan Bendei, Zoltan Teszari i-ar fi spus acestuia că a fost vizitat de „nea Traian și Răducu” - nume ce duc cu gândul la Traian Băsescu și ginerele acestuia, Radu Pricop - care au stat la el „până seara”.

Vizita ar fi avut loc pe 20 aprilie 2013, la numai o zi după denunțul făcut de Ioan Bendei împotriva lui Sorin Alexandrescu, fostul director general Antena TV Group, susține Antena 3.

Potrivit informațiilor televiziunii, în ziua în care Traian Băsescu, pe atunci președinte, a fost acasă la Zoltan Teszari, el nu a fost la Cotroceni.

Elena Udrea este cunoscută ca „Nuți”, iar Radu Pricop este ginerele lui Traian Băsescu. Tot Radu Pricop este avocatul lui Ioan Bendei din 2014.

Ioan Bendei este acuzat de procurorii DNA de spălare de bani în dosarul în care apare și fostul șef al Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF), Dumitru Dragomir. De asemenea și directorul general al RCS&RDS este urmărit penal de către DNA pentru spălare de bani.

Digi24 a criticat vehement postul Antena 3 și pe patronul său, Dan Voiculescu.