ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Adevărul e că ne-o mai demonstrase o dată. Toamna trecută, când după un an de mandat ajunseserăm să ne întrebăm ce-o mai face și cu ce s-o fi ocupând defapt.
 
Ne-a arătat atunci cum se instalează „guvernul meu" în doi timpi și trei mișcări- forțezi demisii (speculând o tragedie), te faci că te consulți cu societatea civilă (și alegi vreo 20 de inși cu care te vezi, după ce ai primit peste 5500 de mailuri), mai dai o fuguță în stradă, pe neanunțate și..gata! Hocus-pocus, guvernul tehnocrat e la butoane!

Însă de abia acum se împrăștie cu adevărat orice dubii. Când, după un alt an în care n-a făcut mare lucru, în doar câteva zile mitraliază devastator la puncte fixe, de rezistență. Anunță, practic, că indiferent de rezultatul alegerilor, el s-a pronunțat deja: tot Cioloș. Căci asta e de înțeles din aparent ireproșabila luare de atitudine împotriva "penalilor", la pachet cu invitația publică aproape nefardată lansată actualului premier tehnocrat.

Și mai face, din trăgaci, câteva țintiri de te lasă cu gura căscată: dă telefoane pe la instituții pe la care nu se prea dau telefoane și cere celerități, ante-pronunțându-se într-un caz în care "niciun indiciu” văzut de dumnealui devine defapt o sumă durdulică de indicii, pe zi ce trece.

Trebuie să-i dăm dreptate președintelui. Nu, nu e "jucător”... E un strașnic și complet lipsit de scrupule practicant de "blitzkrieg” pe teren civil-politic!