ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Detalii interesante ies la iveală, pe marginea scandalului iscat de Tăriceanu și fentarea cozii de la serviciul de schimbări permise auto.

Mai exact, avocatul vâlcean Iulian Voicu, care a fost și consilier local la Primăria Râmnicu Vâlcea, în mandatul 2012 – 2016, a dezvăluit printr-o postare pe Facebook cum o avocată din Sibiu s-a ales cu amendă după ce nu s-a dat mai repede din calea coloanei prezidențiale, scrie B1 TV.

"Am tot citit despre gestul lui Tariceanu care ar fi fentat o coada de 1000 de persoane( bine ca nu se intreaba nimeni de ce erau 1000 de persoane la coada???!!!) pentru a isi ridica permisul.
O fi bine sau rau ca presedintele Senatului Romaniei sa stea la coada nu stiu( daca statea parea populist inainte de alegeri...adica e in mijocul poporului si favorizeaza ALDE.. deh!!!)
Ce nu prea inteleg in antiteza e cum de nu se sesizeaza nimeni de naveta lui Johannis care blocheaza Valea Oltului de doua ori pe saptamana pentru a juca table cu prietenii!
Pai aia nu e treaba de stat ci e placerea sa personala...dar nimeni nu face plangere si toti o luam ca pe un dat...e placerea lui, are si el cateva placeri.
Asa trebuiese pare!
Personal am asistat la Brezoi la judecarea unei plangeri formulata impotriva unei pretinse contraventii ca masina petentei( culmea avocata) nu s ar fi dat mai repede la o parte din calea coloanei prezidentiale!
Pai cum sa faci asta pe Valea Oltului? Si unde sa te duci ?
Replica politistului: Nu puteti sari in Olt cu masina nu i nimic...va amendam noi!

Si deci ce a facut Tariceanu???? Nu a stat la coada? Nu prea ne mai facem bine...deloc! La cap...", se arată în postarea avocatului.