ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Românii nu vor adoptarea legii amnistiei și grațierii, astfel că au ieșit în stradă pentru a treia zi în această săptămână.


După ce peste 20.000 de persoane au ieșit în stradă la București și alte mii în toată țara, PSD răspunde criticilor.

Codrin Ștefănescu a declarat că luni se va lua o decizie în acest sens, acesta promițându-le celor care sunt simpatizanți PSD că se vor ține de cuvânt cu tot ce-au promis în campanie.

„Nu vom ceda sub nicio formă la ce ne-am propus. Mâine vom lua o decizie în acest sens. (...) Dragi români care ne-ati votat, nu cedăm nici măcar un mimimetru. Noi ce-am promis aia facem până la capăt. Tot ceea ce am promis”, a spus Codrin Ștefănescu.

În plus, PSD anunță o contra-manifestație cu cel puțin 200.000 de oameni. Codrin Ștefănescu spune că ar putea organiza un miting cu sute de participanți ca răspuns la protestele celor care sunt contra acestor legi.

„Colegii noștri din teritoriu cer să facem un mare miting de sustinere a grațierii. Ei vor să aducă 200.000 de oameni în București. Însă, nu vom face așa ceva.", a spus Codrin Ștefănescu într-o interveție telefonică la B1 în emisiunea lui Silviu Mânăstire.