ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe rolul Secției de Urmărire Penală și Criminalistică a Parchetului General e înregistrat un dosar, fiind începută în cauză urmărirea penală cu privire la faptă pentru delapidare, spălare de bani și conflict de interese,arată Parchetul într-un răspuns referitor la o posibilă finanțare ilegală a USR, anunță Mediafax.

"Pe rolul secției de urmărire penală și criminalistică este înregistrat de la începutul anului un dosar, fiind începută urmărirea penală cu privire la faptă, pentru delapidare, spălare de bani și conflict de interese", se arată într-un răspuns al Biroului de Presă al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, remis sâmbătă, referitor la sesizarea privind o posibilă finanțare ilegală a Uniunii Salvați România (USR).

Vizate ar fi finanțările online pe care partidul condus de Nicușor Dan le-a primit în timpul campaniei electorale și modul în care au fost folosite sumele primite.

Președintele USR, Nicușor Dan, a declarat că nu știa de acest dosar.