ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Chiar dacă liderii Uniunii Salvați România (USR), Nicușor Dan și Clotilde Armand, au declarat că formațiunea pe care o conduc nu are nicio legătură cu Fundația Soros finanțată și controlată de controversatul miliardar american de origine maghiară George Soros, iată că datele apărute pe blogul lui Dan Tanasă indică faptul că lucrurile stau altfel în realitate.

„Deși încearcă cu disperare să delimiteze Uniunea Salvați România de controversatul miliardar american de origine maghiară George Soros, liderii USR ascund cu bună știință detalii cu privire la colaborările foarte bine plătite ale unor candidați USR cu Fundația Soros, finanțată de miliardarul George Soros. Un exemplu este Eugen-Ioan Cornea, candidat USR la Senat în județul Alba. Potrivit declarației de interese (detalii aici), Cornea este vicepreședintele Fundației Culturale Roșia Montană, finanțată tot de Fundația Soros. Mai mult, Cornea este un abonat al fondurilor Fundației Soros România. În 2009, spre exemplu, Cornea a încasat 20.000 de lei de la Fundația Soros în baza unui contract civil.”, se arată pe dantanasă.ro.