ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul copreședinte ALDE, Daniel Constantin, a declarat că Tăriceanu își face jocul, iar apoi se leapădă de Dragnea și PSD. 

Acesta este de părere că șeful Senatului face un joc dublu, pentru a-și pune în funcții cheie oamenii săi, de care să se folosească când se va distanța de social-democrați.

„Se confirmă ceea ce am spus în urmă cu câteva luni. Călin Popescu Tăriceanu va trăda PSD, îl va trăda pe Liviu Dragnea. S-a folosit de PSD pentru a-și impune apropiații în funcții cheie pentru ca ulterior aceștia să îi fie un sprijin. Nu este un secret pentru nimeni că situația economică nu este bună, că auspiciile nu sunt cele mai favorabile. Iar Tăriceanu a început să se distanțeze de guvernare. Este un joc dublu, o trădare față de partid și față de electorat, așa cum îi este caracteristic dlui Tăriceanu. Are trădarea în sânge, o arată trecutul său politic", a declarat Daniel Constantin pentru EVZ.

Declarația acestuia vine în contextul în care un ministru ALDE a declarat zilele trecute că partidul din care face parte arată o apropiere spre PNL.