ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul premier social-democrat Victor Ponta a declarat că el crede că actualul prim-ministru, Mihai Tudose, va prelua conducerea PSD.

„Eu cred că la un moment dat Tudose va prelua conducerea PSD. Este inevitabil. (...) Domnul Dragnea este o mare slăbiciune pentru PSD. În istoria PSD-ului Ion Iliescu a fost un pic înaintea partidului, Năstase, Geoană aveau o imagine foarte bună. E prima dată când partidul are 40% și liderul are 15%, adică nu merge chestia asta", a declarat Victor Ponta, la Antena 3.

Ponta a precizat că Tudose are o experiență parlamentară mare și, spre deosebire de Sorin Grindeanu, nu va mai putea fi schimbat din funcție de Liviu Dragnea.

Fostul premier a mai spus că Mihai Tudose a făcut deja câteva lucruri bune, precum faptul că l-a schimbat pe șeful ANAF și că a făcut o vizită la Chișinău.

Victor Ponta a adăugat că nu are un „război personal” cu Liviu Dragnea, afirmând că, în opinia sa, liderul PSD Liviu Dragnea era „un foarte bun număr doi” în partid, însă acum este „un catastrofal număr unu”.

„PSD trebuia să se schimbe. Parcă suntem toți Consiliul Județean Teleorman", a afirmat Victor Ponta.