ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


ACTUALIZARE 13:30  Liviu Dragnea a declarat că nu va activa demisia în alb a lui Victor Ponta, dacă acesta din urmă va decide să o trimită. De asemenea, liderul social-democraților a spus că încearcă să „identifice” motivele supărării lui Victor Ponta și a atras atenția că nu vrea ca fostul premier să primească un tratament identic cu cel primit de Mircea Geoană.

„Pe mine nu m-a deranjat.  Eu am mai spus-o. Orice critică a lui VIctor Ponta trebuie studiată cu atenție și nu am zis-o ironic. Dacă își trimite demisia în alb nu o să o activez. Nu concep ca un fost președinte al partidului să primească tratament identic cu cel primit de Mircea Geoană. Noi am greșit atunci", a declarat Dragnea.

Liderul PSD a mai susținut că a "comunicat" cu Ponta în ultima perioadă și că s-a și întâlnit cu el.

„Noi am mai vorbit în ultima perioadă. Am comunicat, ne-am și întâlnit. Sper să îi treaca supărarea, încerc să înțeleg de ce este supărat. Nu știu, încerc sa aflu", a afirmat Dragnea.

De asemenea, Liviu Dragnea a mai spus că Ponta „poate lucra în partid și poate sprijini partidul, cum o facem cu toții" și a amintit că fostul premier a fost sprijint de PSD pentru a obține anumite funcții.

Știre inițială

Fostul premier Victor Ponta a anunțat că nu vrea să-l dea nimeni afară din partid și că îi va trimite șefului PSD, Liviu Dragnea, demisia sa „în alb", urmând ca acesta să decidă, dacă se supără pe el.


„Dreptul la care țin foarte mult este acela să-mi spun opinia și o să-mi spun opinia. Dacă deranjez, am văzut că deranjez, de astăzi o să-i trimit domnului Dragnea, știți că eu nu vreau să mă dea nimeni afară din partid, o să-i trimit demisia mea în alb și când îl supăr foarte tare, o introduce și a scăpat de mine. Dar să tac din gură, nu o să tac pentru că nu pot la vârsta asta să mai tac din gură", a declarat Victor Ponta la Parlament, întrebat dacă demisionează din partid.

Întrebat dacă mai există o relație de prietenie cu șeful PSD, Ponta a răspuns: „Nu, hai să fim serioși. Domnul Dragnea e politician, trebuie să zică «da». Eu nu mai sunt om politic, așa că pot să spun «nu»”.