ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Într-o postare pe Facebook, Victor Ponta îl acuză de "ipocrizie ieftină" pe președintele Klaus Iohannis pentru respingerea Codului fiscal.

În acelaşi timp, premierul a salutat promulgarea legii pensiilor speciale pentru militari, diplomați, personalul navingant și grefieri.

"Mă bucur că președintele Iohannis a promulgat rapid Legea privind pensiile speciale pentru militari / și cea privind diplomații, personalul navigant și grefierii! Toate au fost promisiuni corecte ale USL față de cei nedreptățiți de guvernarea Băsescu/Boc/Predoiu. Dar sper ca dl Iohannis să știe că și aceste legi au fost contestate de FMI și CE/ (ca și de apostolii austerității de la Consiliul Fiscal!) / că au implicații bugetare structurale (pe termen lung) /și că, spre deosebire de Codul fiscal, au doar efect social pozitiv, dar nu și economic! La fel este cazul cu dublarea alocațiilor pentru copii, promulgată cu pompă și fast pe 1 iunie!", scrie premierul.

Ponta precizează că își asumă aceste legi și le susține "din convingere social-democrată".

"Tocmai de aceea mă deranjează ipocrizia ieftină de a respinge Codul fiscal pe motiv de disciplină bugetară și probleme cu instituțiile internaționale!!!! Serios, o dată din cinci suntem responsabili și Guvernul nu??? De cinci ori de stânga și o dată de dreapta??? Un politicianism extrem de străveziu și dăunător — sper ca dl. Iohannis să-și găsească consilieri mai buni (și mai onești )!", arată șeful Guvernului.
 

 

Mă bucur că Președintele Iohannis a promulgat rapid Legea privind pensiile speciale pentru militari și cea privind...

Posted by Victor Ponta on Friday, July 24, 2015