ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Totuşi, ultimele zile arată un lucru îngrijorător: lipsa completă de lideri în acest moment de cumpănă al istoriei. Poate chiar decisiv pentru supravieţuirea acestui neam. 

Frustrarea mea este mai mare cu cât îmi dau seama că un preşedinte ca acela al Poloniei, de exemplu, ar fi la noi absolut de neconceput într-o perspectiva de timp oarecare. 

Preşedintele nostru este un gângav încruntat, cu dificultăţi certe de percepţie a realităţii. O marionetă folosită de un ventriloc, dar căruia i se da senzaţia puterii. În fapt, nu are niciuna. Este idealul pentru subminarea oricărei autorităţi interne, care trebuie să rămână exclusiv în custodia SRI - DNA.

Ponta are ceva de "curbiluntrist". Şmecher, s-a folosit de Sistem ca să-şi facă pârtie inclusiv în propriul partid, unde s-a debarasat de toţi potenţialii contracandidaţi. L-a scos pe tuşă pe Antonescu că aşa a primit indicaţia de la Hegemon - el era periculos, nefiind om de sistem și nici șantajabil, cel putin asa am crezut inițial, însă dispariția sa totală din politică ridică niște semne de întrebare. Victor Ponta a ridicat praful când a trebuit să bată toba. 

Până la urmă, a dovedit că este slab, deşi are în spate un partid bine închegat şi puternic - din cauza asta văzut şi ca un obstacol în calea înfăptuirii Globalismului Multilateral Dezvoltat. 
I s-a arătat Canaanul, apoi i-au tras preşul de sub picioare. Ghinion! 

PSD nu poate să se bazeze veşnic pe structura sa bine organizată. Are nevoie de acel "ceva" care să-l facă atractiv şi pentru votantul tânăr. Ponta este uzat şi un lider proaspăt trebuie găsit cu rapiditate, dacă vor să-şi păstreze avantajul şi să deschidă un alt portal pentru public. 

În PNL e dezastru: Alina Gorghiu e o damă bine şi atât. Ea şi fălcosul Blaga arată că pedelismul nu a murit, el doar se regrupează şi iese folosindu-se de alte haine, împrumutate. Ludovic Orban nu trece de consistența unui cântăreţ de şantan. Dacă nu se întâmplă nimic în acest partid, va avea soarta PNŢCD-ului. Şi mă întreb dacă nu cumva chiar asta se doreşte. 

Sunt însă semne ca nemulțumirea vechilor peneliști nu poate rămâne mult în supresie, iar Clubul Liberal I.C. Brătianu poate fi nucleul unei renașteri doctrinare. 

Oricum, cele două partide, şi PNL-ul şi PSD-ul sunt partide tipic neoliberale, de sistem. Ele au urmărit până acum propria supraviețuire politică, care înseamnă înstrăinarea avuției naționale, nu neapărat binele public.
România are nevoie de un partid "imposibil", al interesului naţional, chiar dacă se vrea aici un teritoriu curăţat de orice cutume, care să posede ingenuitatea tâmpă a unui cadavru vesel, învelit în drapelul-curcubeu al ambasadei LGTB.

Dacă nu vreţi să devenim ţara lui Soros, trebuie să vă învingeţi scârba de politică şi să intraţi în partidele actuale sau să faceți altele. Ieşiţi de pe facebook! Altfel să nu aveţi pretenţii și să strigați că "în ţara asta nu se schimbă nimic".