ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Prim-ministrul a postat o fotografie pe pagina de socializare, din timpul ședinței de Guvern de joi, cu mesajul: „Știu c-ați vrea să știți, dar nu vă pot spune pentru cine era privirea aceasta”.

Sorin Grindeanu a mărturisit în cadrul unei dezbateri, că a găsit cu dificultate vaccinurile pentru cei doi copii ai săi, și a precizat că județul Timiș se află printre județele codașe în privința imunizării. Prim-ministrul a mai spus, despre campania pro-vaccinare, că părinții au dreptul de a alege ce consideră mai bine pentru copilul lor, dar în același timp, alegerile individuale trebuie puse în discuție când îi rănesc pe cei din jur, pentru că un copil nevaccinat nu își riscă doar propria spănătate ci și pe a celor din jurul său.

„Vreau să vă mărturisesc ceva. Am doi copii, de șase și trei ani, i-am vaccinat pe amândoi dar de fiecare dată am avut probleme în a găsi vaccinul de care aveam nevoie. Timișul, printre județele cu rezultate negative, în această privință. Poate am fost eu unul dintre părinții cu noroc. Vaccinarea nu trebuie să devină de hazard, iar rezolvarea lipsei vaccinurilor este esențială dar în același timp trebuie să rezolvăm și lipsa de informare”, a spus premierul.