ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Sorin Grindeanu va merge duminică, după ora 21,00, la sediul Ministerului Afacerilor Interne (MAI), pentru a se informa cu privire la gestionarea situațiilor cauzate de vremea nefavorabilă.

Conform surselor citate, premierul Grindeanu va merge la Centrul Operațional, instituit la MAI, pentru a afla care este situația în țară cu privire la gestionarea situațiile de urgență cauzate de ninsoare.


O altă temă de discuție a premierului ar putea fi problema românilor blocați în Bulgaria, potrivit Agerpres.

Sâmbătă, Sorin Grindeanu a solicitat miniștrilor și autorităților locale să rămână în stare de alertă pentru a evita situațiile neplăcute cauzate de condițiile meteorologice.

"Fiecare situație trebuie gestionată conform procedurilor și vă rog să rămâneți nu numai cei din Comitetul Național, ci și autoritățile locale în stare de alertă pentru a evita situațiile neplăcute", a spus Grindeanu, la videoconferința Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență, de la sediul MAI.

Totodată, el le-a cerut miniștrilor să gestioneze fiecare situație apărută ca și cum ar fi o problemă personală.