ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Preşedintele Klaus Iohnnis a fost întâmpinat la Festivalul Internaţional George Enescu cu fluierături şi huiduieli. Şeful statului a venit împreună cu soţia sa la evenimentul de la Sala Palatului, dar nu a părut foarte afectat de atitudinea celor care protestau. 

Iohannis a salutat lumea și a intrat zâmbind în clădire, nu înainte de a merge către un grup de cunoscuţi pe care i-a salutat şi cu care a dat mâna.

Oamenii i-au reproşat preşedintelui faptul că a petrecut prea mult timp în vacanţe. 

"Concendiul ăla prelungit de 50 de zile să îl facă de 500, că altceva nu știe să facă!", a declarat un protestatar, potrivit B1 TV.

"Președintele a aprobat legea sau triplarea salariului demnitarilor. Dar profesorii și medicii când? Nu le e rușine? Oamenii ăia nu au din ce trăi, au chirii. Ea se plimbă, se îmbracă pe banii românilor. Nu se poate!", este un alt reproș adus familiei prezidențiale.