ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vineri seară, președintele Iohannis a postat pe pagina sa de facebook un mesaj legat de explozia puternică ce a avut loc în Clubul Colectiv din Bucureşti.

„Sunt  cutremurat  și  profund îndurerat  de tragicul  eveniment  care  s-a produs în această  seară încentrul Capitalei.

Este un moment foarte trist pentru noi toți, pentru națiunea noastră și pentru mine personal.
În  aceste  momente  dureroase,  îmi  exprim  întreaga  compasiune  și  solidaritate  față  defamiliile  celor  afectați de  această  tragedie.

Totodată,  asigur  familiile  afectate  de acest  evenimentzguduitor de întregul sprijin al celor implicați în operațiunile de salvare și îi rog să aibă încredere căinstituțiile responsabile depun toate eforturile pentru ca efectele catastrofei să fie cât mai limitate.

Vă chem pe toți să fim alături de familiile îndurerate și să dăm dovadă de solidaritate și de compasiune", a scris preşedintele Iohannis pe facebook.