ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Primarul interimar al Capitalei a fost demis cu 37 de voturi pentru, 5 împotrivă și 3 abțineri.
 
PNL București a decis marți să înceapă procesul de demitere a primarului general interimaral Capitalei, Ștefănel Dan Marin.
 
"Primarul UNPR trebuie să plece imediat pentru că nu este capabil să administreze problemele grave ale Bucureștiului. Orice zi pe care o mai petrece în fruntea orașului înseamnă o întârziere în soluționarea problemelor existente", a declarat Marius Vintilă, vicepreședintele PNL București.

El a susținut că Ștefănel Dan Marin a refuzat să aplice măsurile pe care și le-a asumat prin Acordul pentru Bucureșteni și refuză să ia măsuri concrete și urgente ce se impun pentru rezolvarea problemelor, potrivit stirileprotv.ro. Printre problemele enumerate de liderul PNL București se număra întârzierea nejustificată a adoptării bugetului RADET, refuzul publicării contractelor de achiziții publice precum și nerealizarea unui audit la nivelul primăriei.