ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Cunoscutul prezentator de televiziune Rareș Bogdan susține că există un plan prin care s-ar urmări suspendarea președintelui Iohannis și înlocuirea sa cu Călin Popescu Tăriceanu.
 

”Este un plan diabolic pus la cale de cei care nu mai suportă ce se întâmplă din punctul de vedere al curățeniei, al asaltului justiției. Este un plan extrem de clar conturat: se urmărește înlăturarea lui Zgonea de la șefia Camerei, înlocuirea acestuia cu Victor Ponta, care ajunge astfel al treilea om în stat, apoi refacerea USL pentru alegerile din toamnă, sub umbrela PSD-ALDE. Se preconizează că foarte mulți dintre liberali vor fugi către formațiunea ALDE a lui Tăriceanu și ar urma câștigarea alegerilor din toamnă de către noul USL. Așa cum arată azi sondajele și previziunile analiștilor, este greu de luptat împotriva PSD care se îndreaptă cu ALDE spre 35-40%, plus un PMP al lui Băsescu cu 7-8%.

De aici următorul pas, care nu e doar scenariu în mintea acestor oameni: suspendarea președintelui JohannisPreședinte interimar devine automat Tăriceanu, după care vine organizarea de alegeri cu Victor Ponta candidat. Mult mai important decât toate aceste mutări de nume și persoane este desființarea DNA. Nu este o sperietoare, ci este o realitate în mințile celor care nu mai rezistă la presiunea justițieiAcești oameni au ajuns să spună: "Noi sau ei", este singura lor viziune", a relatat Rareș Bogdan la Realitatea TV.
 
Apropiat al președintelui Iohannis și al PNL, Rareș Bogdan a mai făcut astfel de afirmații șocante și în urmă cu o săptămână.

Atunci spunea că PNL va avea soarta Partidului Național Țărănesc și Klaus Iohannis va fi suspendat.