ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Roger Stone, consultant politic american și colaborator al patru președinți ai SUA, a venit câteva zile, într-o vizită privată, la București.

Actual consilier al președintelui Donald Trump, Roger Stone a acordat un interviu publicației Adevărul, din care putem afla varianta oficială - practic - a administrației americane asupra unor evenimente de interes maxim pentru România.

Roger Stone vorbește despre termeni vânturați cu larghețe în presa din România precum „teoria conspirației”, influența lui George Soroș în politica dâmbovițeană, dar și implicarea serviciilor secrete și a „statului profund”, în activități ilegale.

Iată transcrierea afirmațiilor pe care Roger Stone le-a făcut pentru Adevărul:

Sintagma „Teoria conspirației” este un termen inventat de CIA în 1964 pentru a-i discredita pe toți cei care se îndoiesc de versiunea falsă a guvernului despre anumite evenimente. Nici nu ar trebui folosit cuvântul, te faci de râs. Probabil crezi că Bashar al-Assad și-a gazat poporul. Eu nu cred. De ce și-ar face de râs patronii ruși, fără de care nu poate exista și care i-au susținut afirmația că a predat toate armele chimice.
Există dovezi copleșitoare că gazarea cetățenilor din Siria, a fost un false flag, o provocare, pentru a atrage SUA în conflict.

Dacă nu crezi că Lyndon Johnson l-a ucis pe John F. Kennedy, atunci ești nebun. Dovezile sunt copleșitoare, am scris un best-seller despre asta. Johnson avea motiv, mijloace și oportunitatea (să-l ucidă), iar eu am folosit amprente, mărturii de la martori oculari și politica texană profundă pentru a explica cum s-a petrecut. Latinii se întrebau „cui bono”? Cine a profitat cel mai mult după uciderea lui Kennedy?  Lyndon Johnson.

Dacă ai impresia că este rău comunismul, îți poti imagina o lume dominată de George Soroș? Poate că îți oferă o bursă, dar îți ia libertatea. Soroș folosește aceste Forumuri „Open Society” (numele fundației mamă înființată de Soroș - n.r.) pentru a răsturna guverne alese democratic. Vrea totalitarism global. Vrea să ia libertatea oamenilor și cred că e un infractor internațional. Cred că implicarea sa în SUA, în Europa, în România, în Ungaria...urmărește să vă dea jos Guvernul și să vă aducă la un sistem mult mai rău decât era pe vremea lui Ceaușescu.

Soroș a finanțat insurgenți, a finanțat crearea de violențe la demonstrații pro Donald Trump. Știm asta sigur. De ce n-a fost încă arestat în SUA, nu înțeleg. Dar poate că asta se va întâmpla.

Când finanțezi oameni care susțin asasinarea președintelui SUA, atunci vorbim de o infracțiune gravă. Avem dovezi absolute în finanțarea violențelor de la mitingurile lui Trump. Dl Soroș are sânge pe mâini!

Următorul Watergate va fi faptul că Obama și administrația sa au urmărit și înregistrat ilegal milioane de oameni. Cineva trebuie să meargă la închisoare pentru asta. Și numele acelui cineva este Barack Obama.

Apropo, asta se întâmplă și aici în România. Sunteți cei mai ascultați oameni de pe fața Pământului. Fiecare român ar trebui să știe că telefoanele și email-urile sale sunt potențial urmărite de către statul profund. Am studiat ce se întâmplă în această regiune și cred că aici, serviciile secrete au scăpat de sub control.Ascultă milioane de oameni.

Poate. Cred că sub genericul de „corupție” se află de fapt statul profund care își face treburile murdare.Nu spun că nu există corupție, bineînțeles că există.