ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Dacă mai avea cineva îndoieli cum funcționează Sistemul, poate trage niște concluzii observând cazul Franței și al Poloniei.
 
În Franța, PSD-ul și PNL-ul lor, așa zisa stângă și dreapta, partidele neoliberale, și-au dat mâna ca să scoată din joc un partid din afară, e vorba de Frontul Național, pe care retorica mainstream globalistă îl spurcă zilnic că fiind de extremă dreapta. Am citit numeroase luări de poziție ale celei care îl conduce, Marine Le Pen, și așa ceva mi-a fost imposibil să găsesc.

Nu este o mișcare creștină, așa cum nici în UK Farage nu are nimic creștin în pozițiile sale. Au două direcții principale. Prima ar fi aceea că nu acceptă cedarea de suveranitate națională spre UE și critică birocrația de colhoz a acestei făcături obeze ce normează și capacele la wc și hidrogenul din apă. Excese care ajung pana la intimitatea persoanei, la modul în care trebuie să arate familia și cum trebuie crescuți copiii, ceea ce este aberant și arată tendințele totalitare ale sistemului.
 
Este criticat rolul de constrictor economic cu Germania la butoane (țară care deține de fapt moneda euro) Ce este asa de uimitor? S-a văzut asta limpede în cazul Greciei și a devoalat sistemul crunt antidemocratic din cadrul unui organism pe care nu-l alege nimeni, Comisia Europeană, chiar ministrul de finanțe Varoufakis.

De fapt, UE s-a grefat pe un proiect nazist și despre asta găsiți căutând cartea "Rădăcinile naziste ale Bruxelles UE” pe care o găsiți în limba română pe internet, gratuit. Rolul Germaniei în viziunea Washingtonului este acela că trebuie sa aducă la ascultare țările din UE.

A două direcție este tema migrației pe criterii economice, mai ales din fostele colonii. Aici este punctul de bătaie al stângii, care are un punct de vedere "umanist" și multiculturalist, chestiune care a castrat total energia națiunii. E drept că și Frontul Național (ca și UKIP-ul lui Farage) produc discursuri emfatice pentru galerie. Media mainstream însă îi marteleaza permanent, ca și "intelectualitatea critică", GDS-ul globalist.

În fine, Polonia este denunțată de către Președintele Parlamentului European, Martin Schulz, ca fiind un stat unde are loc "o lovitură de stat". În fapt, Polonia este într-un proces de recuperare a statalității, la putere venind un partid conservator. Nu numai Schulz denunță presupusă "lovitură de stat", dar și "ambasadele" și presa americană. Noi cunoaștem tiparul de la referendumul de demitere al lui Băsescu, cel care a fost pivotul central de colonizare a României, deci un personaj indispensabil Sistemului.

Cine iese din schemă prestabilită, cine vrea să își păstreze atributele statalității, este imediat diabolizat de Sistem. 

Pentru că Marele Plan Globalist nu suportă abateri de la program. Ce iese din schemă nu este decât o... "lovitură de stat".