ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul deputat Sebastian Ghiță continuă seria dezvăluirilor incendiare. Omul de afaceri a spus, într-o înregistrare difuzată de România TV, că a avut o legătura strânsă de prietenie cu generalul SRI Florian Coldea. Totodată, Ghiță a arătat că "binomul" Coldea - Kovesi îl are "prizonier" pe președintele Klaus Iohannis, aflat sub amenințarea unor dosare penale atât pe numele său, cât și al soției sale, Carmen Iohannis.

Sebastian Ghiță face noi dezvăluiri despre adjunctul șefului SRI, generalul Florian Coldea, și despre relația de prietenie pe care a avut-o cu acesta. Fostul deputat arată că a petrecut mai multe vacanțe împreună cu Coldea și cu familiile în străinătate și că acesta se ferea ca Traian Băsescu să afle despre relația lor de prietenie. Omul de afaceri a precizat că "binomul" Coldea - Kovesi îl are "prizonier" pe președintele Klaus Iohannis.

 "Poate vă întrebați de ce am făcut toate aceste dezvăluiri și de ce am avut curajul să spun ceea ce cred eu că s-a stricat în România în ultimii ani și cine sunt cei care în opinia mea sunt vinovați. Am făcut-o pentru că deja lucrurile avansează galopant spre un fel de teroare căreia nimeni nu-i va mai putea rezista.

În ultima apariție v-am prezentat mai multe date despre relațiile cu Coldea și Kovesi. Am să mă concentrez pe legătura cu Florian Coldea. La începutul lui 2010 în debutul lunii februarie am fost împreună cu familiile în Seychelles, doar noi. Era înainte de congresul PSD și am hotărât să mergem într-o vacanță, înt-o insulă exotică. Am stat împreună și se poate verifica ușor. Am stat la Hilton Seychelles SPA. Dintr-o întâmplare am găsit acasă pliantul de la hotel. Am stat 10 zile și îmi aduc aminte că îl rugam să-l ajute pe Ponta să câștige alegerile PSD, însă Coldea îmi spunea că Băsescu nu-l vrea pe Ponta. Diaconescu, Geoană, oricine, dar să nu ajungă Ponta la PSD a fost mesajul.

Dan Andronic de la EVZ poate să confirme că ne-am intersectat la întoarcere pe aeroportul din Istanbul. Atunci a stat de vorbă la îmbarcare în avion și cu mine și cu Coldea. Florian Coldea s-a speriat de Andronic și deși avea bilet la business s-a dus la clasa economic. Îi era  frică să nu afle Băsescu cu cine a fost în excursie", a arătat la România TV Sebastian Ghiță.

Sebastian Ghiță a prezentat o imagine dintr-una din vacanțele petrecute cu Florian Coldea.