ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul premier Sorin Grindeanu a lansat luni noi acuzații la adresa șefului PSD, Liviu Dragnea, despre care a susținut că în spatele ușilor închise are înțelegere cu reprezentanții Sistemului și că se bate cu acesta din urmă doar la nivel declarativ.

„Pentru mine este un semn de întrebare următorul lucru. Ai dovedit în Parlament că poți să treci o lege foarte importantă în 2-3 săptămâni, mă refer la legea salarizării, iar tu majoritate parlamentară, mă refer la Liviu Dragnea care se bate cu pumnul în piept că se luptă cu sistemul, nu ești în stare să vii cu un proiect de lege care să aranjeze lucrurile în sistemul judiciar într-o sesiune parlamentară, adică în șase luni de zile. 

Nu pot să nu-mi pun aceeași întrebare ca Traian Băsescu, dacă nu cumva bătălia asta cu Sistemul este doar declarativă, pentru că lucruri concrete nu se întâmplă. Poate îi este teamă să facă acest lucru (...) Nu am colaborat cu Sistemul, nu am jucat tenis cu șefii serviciilor secrete și nici nu am mângâiat gipsul Sistemului, ca să le spun cât de buni sunt și cum sunt eu de acord cu ei”, a declarat Sorin Grindeanu, la TVR.