ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Oh, nu!! Să nu vă închipuiți că or să renunțe la proteste.
 
Dimpotrivă, vor deveni și mai activi în spațiul public: heterofobi în numele toleranței sexuale, anti-religioși în numele libertății de exprimare, al dreptului la educație și la sănătate, promotori ai intereselor multinaționalelor în numele încurajării capitalului autohton, anti-naționaliști în numele globalismului și al unei noi forme de egalitarism social. Și ori de câte ori Liviu Dragnea și acoliții lui vor încerca să grațieze hoții, vor flutura în Piața Victoriei steagul luptei anti-corupție. 

Cu toate acestea, în rândul hipsterilor se va așterne un anumit gen de tăcere. Căci vârful lor de lance în Parlamentul României, USR, a tăcut atunci când deputații au votat în favoarea organizării referendumului pentru definirea statutului constituțional al familiei.
 
A tăcut pentru că membrii acestui conglomerat de ONG-uri autointitulat partid și-au dat seama în ceasul al 12-lea că a te opune voinței a trei milioane de cetățeni cu drept de vot, a căror acțiune a fost declarată legală de către Curtea Constituțională, echivalează cu o sinucidere politică. Spun politică pentru că de moralitate și cu atât mai puțin de credință în Dumnezeu și în valorile creștine, cu greu poate fi vorba. 

Vor înțelege asta și hipsterii de rând?