ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Marți după-amiază, un cetățean pe nume Cezar Matei intra pe pagina de chat a ambasadorului SUA, unde îi lăsa următorul mesaj: "Știu că am ajuns cam târziu dar, vă implor, o poziție în scandalul ANAF-Intact? Deja ANAF a demontat cu documente toate manipulările A3. Ce părere aveți, este sănătos pentru romania în contextul geo-politic actual? Cu respect".

Ambasadorul SUA s-a conformat și a răspuns:"Sunt de acord cu premierul Cioloș că acțiunea ANAF nu a influențat dreptul Antenei de a emite. ANAF doar a acționat pentru a pune în aplicare o hotărâre judecătorească definitivă emisă de mult timp de recuperare a unor bunuri obținute prin acte de corupție și furate de la poporul român".

Andreea Tudor, o tânără utilizatoare a facebook a remarcat însă ceva ciudat la profilul cetățeanului: Cezar Matei folosește ca poză de profil imaginea lui Giulio Regeni, un student italian găsit mort la Cambridge. Andreea Tudor afirmă: "Am o mica precizare: poza de profil fb a domnului cezar matei (asa cum o prezinta stiripesurse.ro la ora asta), ong-ist conform profilului (ong inexistent cu cateva likes de pe conturi asemanatoare) este a lui Giulio Regeni, student italian la Cambridge, gasit mort in Cairo. D-nul cezar care activeaza pe grupuri antiantene si pro-base nu exista".