ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Liviu Dragnea a susținut o declarație de presă luni din holul Palatului Parlamentului. Aceasta a fost încheiată de un scandal după ce deputatul PMP, Robert Turcescu, a venit și i-a reproșat președintelui Camerei Deputaților felul în care a organizat ședința extraordinară a Camerei Deputaților și faptul că nu a participat la ea.

„Vreau să vă întreb un singur lucru. Ați convocat o ședință extraordinară a Camerei Deputaților, astăzi la ora 17, eram în piață, după cum vedeți, am auzit la radio cu o jumătate de oră înainte de convocarea ședinței extraordinară", a afirmat deputatul PMP, care s-a arătat deranjat că Liviu Dragnea a lipsit de la această ședință.

„Sunteți președintele Camerei Deputaților. Dacă ne-ați chemat pe noi cu 45 de minute, ați convocat înainte, erau 35 de speriați în sală dintre deputați, dumneavoastră de ce nu ați venit la ședință?" a continuat Robert Turcescu.

Liviu Dragnea a răspuns supărat la aceste acuze aduse de deputatul PMP. „V-a ieșit acest circ! Continuați. Eu nu particip la circ", a afirmat președintele PSD înainte de a pleca.

„Asta e o țară normală pe care ne-o propuneți împreună cu cabinetul Grindeanu. Sunteți deputat și președintele Camerei Deputaților. Ar trebui să vă fie rușine!" a strigat Robert Turcescu la final.