ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Călin Popescu Tăriceanu susține că reprezentanții partidului condus de Nicușor Dan au fost preocupați în aceste zile doar să primească birouri și mașină cu șofer. „Partidul antisistem s-a integrat perfect", a susținut acesta.

Întrebat ce părere are despre intenția USR de a ataca la Curtea Constituțională Legea eliminării celor 102 taxe, Tăriceanu a răspuns: „Mă bucur, e dreptul lor, foarte bine. E foarte bine. Mă bucur că USR are și preocupări din acestea pentru că ieri (marți - n.r.) am aflat că preocuparea principală a USR era ca fiecare membru din Senat să capete un birou și o mașină cu șofer. Partidul antisistem văd că s-a integrat. Vorbeau de privilegii, de nu știu ce la Parlament. Fiecare vrea mașină cu șofer și birou. Foarte interesant mi se pare. La Secretariatul general al Senatului au făcut solicitarea”.

Președintele USR, Nicușor Dan, îl acuză pe președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, că minte și „fabulează cu rea intenție", atunci când afirmă că parlamentarii Uniunii au solicitat birouri și mașini pentru fiecare membru al grupului.

„Călin Popescu Tăriceanu minte. A intrat într-o competiție cu Victor Ponta, fostul premier, care politician minte cel mai mult din țară. Nu e nicio surpriză că Tăriceanu, judecat pentru mărturie mincinoasă, fabulează, cu rea intenție. USR nu a cerut nici birou - a primit din oficiu birouri prea mari, o adevărată risipă de spațiu-, nici mașini cu șofer. Șeful Senatului nu poate produce nicio dovadă pentru că aceasta nu există", scrie Nicușor Dan, potrivit unui comunicat de presă remis news.ro.