ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Călin Popescu Tăriceanu a apărut azi ca parte vătămată într-un proces intentat unui samsar de mașini care l-ar fi păgubit pe președintele Senatului cu 14.500 de euro.

Tăriceanu susține că a fost victima unei înșelăciuni, anul trecut. Senatorul a intrat în contact prin intermediul unei cunoștințe cu un român din Târgu Mureș, care s-a prezentat drept dealer de automobile care acționează în Germania. Bărbatul i-a propus lui Tăriceanu achiziționarea unei mașini de lux la un preț redus, trimițându-i fotografii cu mașina. Președintele Senatului i-a trimis bărbatului, doar în baza fotografiilor, 14.500 de euro. Ulterior, ancheta a arătat că bărbatul din Târgu Mureș i-ar fi trimis acestuia fotografii cu un automobil expus într-o vitrină care nu fusese niciodată în posesia samsarului.

Bărbatul a păstrat banii, dar nu a livrat niciodată automobilul, pretextând inițial că mașina a suferit o avarie, apoi întrerupând orice comunicare. Procesul prin care Tăriceanu cere recuperarea pagubei, pe lângă condamnarea bărbatului pentru înșelăciune a început astăzi, la Judecătoria Sectorului 6, potrivit stirileprotv.ro
.
Samsarul nu mai este de găsit de când l-a înșelat pe președintele Senatului.