ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nicolae Grindeanu, fost inspector școlar general în Caraș-Severin, va veni miercuri în sala de judecată pentru a răspunde întrebărilor instanței într-un dosar în care sunt reținute mai multe fapte de abuz în serviciu.

Tatăl prim-ministrului este adus în fața instanței de către procurorii anticorupție pentru a explica motivele care au stat la baza deciziei sale de a permite cursanților Școlii Sanitare Postliceale „Carol Davila” din Caransebeș să susțină examenele finale la Călan, acasă la managerul instituției de învățământ, președinte al UNPR Călan, Eleonora Gavrilesc.

Procurorii au descoperit că această școală punea diplome de asistent medical până și în brațele unor cursanți care au trecut o singură zi pe la ore, conform expressdebanat.ro.

Premierul Sorin Grindeanu a explicat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că nu vede nicio legătură cu persoana sa.

"A fost chemat ca martor în instanță. Altceva nu știu să vă spun. O să meargă, în mod sigur, ca martor, în instanță. Nu văd legătură cu mine”, a explicat Sorin Grindeanu.