ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După alegerile locale, PSD trebuie să depună o moțiune de cenzură împotriva Guvernului Cioloș, a declarat Eugen Teodorovici, membru PSD și fost Ministru de Finanțe, potrivit Agerpres.

”Eu am spus-o, de la momentul în care s-a votat în Parlament acest guvern, că a fost o greșeală. O spun și astăzi. A fost o greșeală atunci. Domnul președinte Iohannis a fost foarte abil în a ne pune nouă în brațe, parlamentarilor, sarcina de a vota un astfel de guvern, prin mijloace pe care, sper, cândva, cu toții să le știm și să fie la lumină. Unii le mai știm, le mai bănuim. Acum încearcă să fie la fel de abil și să spună că nu este guvernul domniei sale”, a declarat Eugen Teodorovici.

Acesta a mai spus că speră ca oamenii să voteze masiv pentru PSD, iar acesta să fie un mesaj pentru partid că ”o moțiune de cenzură să fie luată în discuție și să fie depusă”.

”E frustrant pentru că oamenii din acest guvern nu răspund. (...). Hai să fie un guvern politic, care să răspundă. (...). Cum l-aș califica? E puțin să spun anti-tot ceea ce înseamnă România, de la simboluri până la viața de zi cu zi. Efectiv ei luptă împotriva noastră ca țară”, a mai declarat Teodorovici.