ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


La Channel 4 a fost dat un reportaj anul trecut în care un reporter, care a stat într-un mic grup de jihadiști din Londra, le-a filmat activitatea. 

Surpriză, în film apare un terorist, Khuram Butt, care a atacat și omorât oamenii pe London Bridge.
Ar fi comic, dacă nu seamănă cu un subit acces de demență la nivel înalt: avem un potențial terorist care face propagandă ISIS într-un parc din Londra, membru al unui grup care s-a format in jurul predicatorului Anjem Choudary, iar autoritățile așteaptă ca el să se activeze și să producă morți. Deci în loc să-i aresteze pe toți cei născuți în Marea Britanie în secunda doi, moscheea unde predica acel ideolog al morții să fie imediat închisă, iar pe cei care sunt emigranți să-i deporteze cu primul avion, decidenții culeg cadavrele de pe străzile orașului străbătut de Tamisa.

Tot acest circ sângeros se întâmplă în orașul cel mai controlat din lume, Londra având camere pe toate străzile, ce sunt urmărite permanent. Dar controlul este asupra cetățenilor, cei care sunt posibile victime. În urma atacului cu cuțite de zilele trecute, premierul britanic Thereza May, în loc să își dea demisia odată cu tot guvernul pentru incompetență, sau măcar să demită șefii serviciilor secrete și ai Poliției, a anunțat nici mai mult, nici mai puțin decât o mai serioasă cenzură (regularizare) a internetului, făcând un apel ca măsurile să fie luate pe plan mondial*. Deci în loc să îndiguim terorismul, se cere o altă măsură de control a populației.

Marea Britanie este parte importantă a destabilizării Orientului Mijlociu și a N. Africii, fapt care a dus la descătușarea orgiei sângeroase organizate de ISIS, care și-a creat un stat cu sprijinul Arabiei Saudite, Turciei și a altor dinastii wahhabite din zona Golfului. State care sunt, în mod aparent bizar, și partenerii strategici ai SUA în zonă.

Care a fost rezultatul "primăverii arabe" se știe: țări viabile distruse iremediabil, vechile comunități creștine pulverizate, sute de mii de copii nevinovați morți, un val de refugiați care s-a năpustit peste Europa, destabilizând viața socială în multe țări unde au fost adăpostiți.

Ca și teroriștii din Franța, care își lăsau ca amprentă cardurile de identitate în mașinile folosite în atacuri, Kuram Butt își lasă această amprenta video incredibilă, care demonstrează ori o nepăsare criminală a autorităților, ori faptul că acestea se folosesc deliberat de terorism - pe care Vestul l-a potențat prin distrugerea unor state laice foarte stabile (Irak, Siria, Libia etc.) - iar apoi îl acceptă ca să poată folosi pretextul pentru transparentizarea vieții private a propriilor cetățeni și controlul pe plan mondial al internetului. Sigur că pot fi acuzat de teoria conspirației, e cea mai simplă metodă de a ridiculiza problematica, dar nu găsesc răspunsuri serioase la faptele prezentate. Doar o epidemie de cretinism endemic ce atacă exclusiv decidenții politici, militari și din servicii, ar mai putea fi un răspuns la problemă.

Dar ce face presa?

CNN secretă ceea ce știe să facă perfect: fake news. Întrucât musulmanii britanici nu au ieșit în stradă ca să își manifeste dezaprobarea față de ultimul atentat din Londra, șefii CNN au decis că trebuie rezolvată problema: au luat un grup de figuranți de origine musulmană, le-au printat pancarte, au pus câțiva polițiști de culoare ca să-i păzească (se vede cum polițiștii albi părăsesc scenă, doar corectitudinea politică trebuie să apară fără cusur), au pus lumini "artistice" și au dat reportajul în fluxul de știri ca fiind unul real.** 

Atenție, dacă se pretează la astfel de tertipuri, postului CNN - un brand mondial în știri - înseamnă că nu-i mai pasă de propria credibilitate și se arată strict că o mașină de propagandă globalistă, ceea ce se și specula că este, de fapt. Numai că acum este pe față, cinic, fără să se mai piardă în subterfugii inutile.
Presa Noii Ordini Mondiale face evenimente care să schimbe percepția publicului, manipulează conflicte interne pentru ca să se poată interveni în modificarea granițelor și schimbarea conducerii statelor, creează războaie locale, panică pentru ca legile Big Brother să poată fi acceptate de public etc.
Tot această presă globalistă, împreună cu elitele politice, au creeat un orizont de așteptare pentru o conflagrație mondială.

Benzina este aruncată deja. Singurul lucru care mai lipsește este chibritul aprins.
 
* http://www.independent.co.uk/news/uk/politics/theresa-may-internet-regulated-london-bridge-terror-attack-google-facebook-whatsapp-borough-security-a7771896.html
 
** https://medium.com/@Cernovich/cnn-becky-anderson-staging-fake-news-scene-london-terror-march-2e6bdc3aa68c