ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Tovarăși, fiți vigilenți! Elementele dușmănoase se infiltrează și strică virtutea poporului iubitor de propaganda LGBT, de gaze de șist, anti-BOR (implicit ora de religie în școli), democrație cu servicii și DNA samd! :)))

Sa mai si râdem cu oficina de propaganda Hotnews: in viziunea politicii Departamentului de Stat, cine este critic cu directia UE, cu politica internationala a institutiilor bancare sau cu viziunea belicoasa atlantista este, in mod cert, platit de rusi. Articolul este, evident, nesemnat. Sa spicuim, deci:

Hans Klemm, ambasadorul nominalizat al SUA pentru România, a declarat la audierile in Senatul american ca "românii nu au o înclinaţie (sic!) spre propaganda rusească". (...) "Exista in Romania o multime de site-uri si grupuri de discutii care promoveaza temele majore ale propagandei ruse. O particularitate este ca acesti purtatori de mesaj nu promoveaza vadit Rusia si actiunile liderilor rusi, ci se concentreaza pe mesajele care hranesc sentimentele anti-occidentale si anti-americane - un punct comun fiind promovarea ideii ca Romania a devenit o colonie si o piata de desfacere a Occidentului dupa aderarea la UE si NATO."

"Nu exista dovezi ca aceste site-uri sau grupuri de discutie sunt afiliate formal unor entitati ruse. (sic!) Intre ele exista insa similaritati de agenda, de idei, de personaje promovate. Dan Puric si Dorel Visan sunt, de exemplu, doua dintre figurile publice promovate intens pe aceste canale de discutie, dat fiind discursul lor indreptat impotriva asa-zisei colonizari a Romaniei de catre Vest.

Criza din Grecia a fost unul dintre momentele in care aceste canale de comunicare au adoptat un mesaj comun: guvernul Syriza a demonstrat ca UE si FMI nu vor decat sa subjuge Grecia, Tsipras si Varoufakis au fost prezentati drept eroi ai luptei impotriva Vestului. Campania a incetat concomitent odata ce premierul Alexis Tsipras a acceptat conditiile dure impuse de UE si FMI pentru a-si salva tara de la colapsul financiar.
Iata cateva dintre site-urile in care pot fi gasite temele enumerate mai sus:

https://vremuritulburi.wordpress.com
http://ziarulfapta.ro
https://www.activenews.ro
http://www.nationalisti.ro
http://www.expunere.com
http://gandeste.org/
http://glasul.info/
http://www.cocoon.ro/
De asemenea, pe Facebook exista diferite grupuri de discutie, precum Nu vrem sa luptam impotriva rusilor si Nu vrem exploatarea gazului de sist in Romania ."

"Tot cu ocazia protestelor anti-Chevron, zeci de preoti si ierarhi din cadrul Bisericii Ortodoxe Romane au slujit cauza anti-gaze de sist: slujba de noapte printre protestatarii de la Pungesti, preoti care au adus credinciosii la mitinguri, preoti care infiereaza subjugarea Romaniei de catre Occident."
 
GENIAL!