ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Traian Băsescu a anunțat pe Facebook că a decis să demisioneze din funcția de președinte al PMP. El a susținut că își încheie „misiunea politică" în fruntea acestei formațiuni și că va declanșa „procedurile de predare a ștafetei".

Sincer cred că mi-am atins obiectivul politic de a crea un partid nou și mi-am încheiat și misiunea politică în fruntea Partidului Mișcarea Populară.

În 2014 Partidul Mișcarea Populară a reușit să intre în Parlamentul European.

La legislativele din 2016 Partidul Mișcarea Populară a reușit să intre în Parlamentul României .

Există o osatură sănătoasă a partidului, pe care o nouă generație de politicieni să poate să construiască un partid puternic.

Eu consider că de azi, începând cu reluarea lucrărilor Parlamentului, mi-am încheiat mandatul în funcția de președinte al PMP și voi declanșa imediat procedurile de predare a ștafetei către cei care trebuie să preia responsabilitatea evoluției partidului.

Să avem zile bune.

PS-să nu înțelegeți greșit, voi rămâne senator PMP și membru al acestui partid, dar cei care vor conduce partidul pentru alegerile din 2019-2020 trebuie să-l preia de pe acum. Chiar evoluția politică din țară, cere oameni noi", a scris Băsescu pe Facebook.

„Dragă Narcis, pur și simplu m-am săturat de jigniri și umilință. Voi rămâne un simplu senator care va încerca să pună la dispoziția țării experiența pe care a acumulat-o", a răspuns ulterior Băsescu unui domn care l-a întrebat dacă din reacția lui ar trebui să se înțeleagă că este de acord cu OUG-urile date de Executiv.