ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce deputatul Cătălin Rădulescu, președintele PSD Diaspora, a afirmat că Tudor Gheorghe ar urma să candideze din partea PSD la alegerile parlamentare, artistul a declarat că sigur nu va schimba scena poeziei cu cea a vorbelor goale.

 "Câtă vreme politica mea este una singură și consecventă, cea a culturii naționale, iar a lor, a inculturii consecvente, sigur nu voi schimba scena poeziei cu cea a vorbelor goale. Cu clar-obscur, mascăm urâtul și ștergem formele prea bruște/ Făcând să tacă zbârnâirea adunăturilor de muște", spune Tudor Gheorghe, într-un mesaj publicat pe contul său de pe platforma de socializare Facebook.

Reacția vine după ce deputatul Cătălin Rădulescu, președintele PSD Diaspora, a declarat că PSD a inițiat discuții cu Tudor Gheorghe și Florin Piersic pentru a candida din partea acestui partid la alegerile parlamentare.

"PSD nu a stat niciodată bine în diaspora, dar anul acesta vom face o figură frumoasă. Ne dorim să avem candidați cu mare notorietate și am inițiat discuții cu Tudor Gheorghe și Florin Piersic să devină candidații noștri. Știți doar că atât domnul Tudor Gheorghe, cât și marele Florin Piersic sunt prieteni ai noștri și suntem în negocieri avansate cu dumnealor, pentru a deveni candidații noștri în diaspora", a declarat, pentru ziarulprofit.ro, o publicație din Argeș, deputatul Cătălin Rădulescu, președintele PSD Diaspora.