ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Europarlamentarul român Laurențiu Rebega a postat pe Facebook un mesaj prin care avertizează "că, în ritm alert, se urmărește de fapt înlocuirea populației autohtone a României cu o populație de refugiați".

"Realitatea ultimilor ani ne demonstrează că, în ritm alert, se urmărește de fapt înlocuirea populației autohtone a României cu o populație de refugiați/migranți veniți de te miri unde. Mai exact, românii, care sunt cât de cât calificați, sunt albi și creștini (valabil și pentru Bulgaria), ar urma să plece și să fie asimilați în statele occidentale, iar țărilor lor de origine (România, Bulgaria) să fie populate cu imigranți care să accepte fără probleme situația de aici și salariile de astăzi. În acest mod, România devine efectiv o colonie care-și va păstra atractivitatea pentru Occident atât ca piață de desfacere, cât și ca țară cu forță de muncă foarte ieftină și care, în plus, nu va crea probleme de guvernare întrucât compoziția etnică, religioasă, precum și reperele culturale vor fi modificate radical.

Primirea migratorilor nu are nicio legătură cu generozitatea, umanitarismul și solidaritatea. O dovedește faptul că occidentalii nu au încercat să rezolve situația acolo, unde este normal și posibil, fără să importe conflicte și fără să riște confruntări inter-rasiale sau, mult mai corect, o catastrofă civilizațională. Mai mult decât atât, la nivel oficial, în Germania, datele Budesbank arată că 80% dintre migratori sunt aproape analfabeți sau necalificați și se prevăd niveluri de peste 70% în ceea ce privește șomajul în rândul „refugiaților”, ceea ce presupune cheltuieli sociale uriașe pentru posibila calificare a refugiaților. Despre creșterea consumului... nu are rost să discutăm, dacă luăm în calcul cheltuielile pentru cazare, clădiri, personal auxiliar, hrană, obiectele personale, igienă și sănătate acordate migratorilor, matematica demonstrează că și aici pierdem. Cât despre numărul lor, gândiți-vă numai la cei veniți care vor dori să-și reîntregească familiile.

Domnul George Soros recunoaște personal că a decis să aloce 500 de milioane de dolari în investiții pentru „nevoile specifice ale migranților, refugiaților și comunităților de primire”. În urmă cu o lună, după atacul hackerilor asupra Fundației pentru o Societate Deschisă, documente care dezvăluiau „noile oportunități” pentru a influența politicile imigrației la scară globală, au făcut înconjurul lumii. În afară de el, cine oare mai are acest interes, și de ce?

Partea cea mai dramatică este că foarte mulți români s-au săturat de România și, fie au plecat și nu mai vor să se întoarcă, fie vor să plece, fie, dacă sunt mai în vârstă își îndeamnă copiii să o facă!", a scris Rebega miercuri pe Facebook.

Laurențiu Rebega este membru al Parlamentului European din 2014 și vicepreședinte al Grupului Europa Națiunilor și a Libertății, condus de lidera Frontului Național din Franța, Marine Le Pen.

În perioada, 2012 – 2014, Rebega a fost vicepreședinte al Consiliului Județean Prahova.