ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Jurnalistul Mirel Curea, director-adjunct de la Evenimentul Zilei, a scris un mesaj foarte dur la adresa președintelui Klaus Iohannis, ca reacție la decizia acestuia de a anula recepția de la Cotroceni, oferită în mod tradițional de Ziua Națională a României.

"Băi bulangiule, știu exact că te doare-n oberlicht de români, excepție doar cazurile când le poți exporta copiii și ciordi casele, dar grație proniei cerești, care a făcut să te pună Germania și SRI-ul în capul mesei, ești președintele țării, iar Ziua de 1 Decembrie nu este ziua Răvășitoarei sau a mă-tii aia, cetățean german, ci ziua milioanelor de ostași români căzuți ca să existe țara asta, s-o poți tu așterne la picioarele cui te-a pus vătaf peste 20 milioane de sclavi. Fă-te, băi autistule, că-i respecți pe strămoșii aia ai noștri, care au albit cu oasele lor câmpurile de bătaie ale războaielor neamului ăsta, fără lumânare la căpătâi, dar cu gândul la Dumnezeu, la ogor și la Rege", a scris jurnalistul pe facebook.