ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Nicuşor Dan, preşedintele Asociaţiei Salvaţi Bucureşti, va susţine o conferinţă de presă prilejuită de depunerea actelor de înregistrare a partidului politic pe care l-a fondat - Uniunea Salvaţi Bucureştiul (USB).

Conferinţa de presă va avea loc miercuri, 1 iulie, de la ora 12:00 la "Institute. The Cafe", din strada Ştirbei Vodă nr. 104-106.

USB are ca obiective, între altele, transparentizarea administraţiei publice, care să asigure participarea cetăţeanului la procesul de luare a deciziilor, stoparea risipei banului public şi realizarea unei justiţii predictibile, independente şi funcţionale. USB este deschis tuturor cetăţenilor oneşti care se bucură de o bună reputaţie în comunitate.

Nicuşor Dan va prezenta pe larg proiectul politic şi programul USB, alături de o parte din membrii fondatori ai partidului.