ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Administrația Prezidențială a anunțat recent că președintele Klaus Iohannis va pleca în vacanță în Germania, alături de soția lui.

Deși anunța că va merge în concediu la părinți, în Germania, șeful statului a fost pozat într-un aeroport din Spania, aproape de o stațiune celebră: Palma de Maallorca.

”Președintele României, domnul Klaus Iohannis, efectuează, în perioada 17 — 25 august a.c., o deplasare privată și a plecat în cursul zilei de astăzi, din București, cu o cursă de linie, în Republica Federală Germania”, a anunțat în urmă cu doar câteva zile Administrația Prezidențială.

Este a patra vacanță a lui Klaus Iohannis în mai puțin de doi ani de când a fost ales șef al statului. Primul concediu, în aprilie 2015, și l-a petrecut în insulele Madeira din Portugalia. Administrația Prezidențială a anunțat atunci „vacanța privată” abia după ce informația că soții Iohannis sunt în Madeira a apărut în presa portugheză. O a doua vacanță a președintelui Iohannis a fost cea din august 2015. A durat aproximativ două săptămâni, iar Klaus Iohannis a fost la vila de protocol de la Neptun și la Sibiu. Cea de-a treia vacanță petrecută de Klaus Iohannis ca președinte al României a fost luată la finalul lui 2015 și s-a prelungit până în ianuarie 2016. Klaus și Carmen Iohannis și-au petrecut sărbătorile de iarnă la Miami.