ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Senatorul ALDE Varujan Vosganian afirmă că premierul Dacian Cioloș nu a avut legătură cu numirea miniștrilor din Guvern, acesta primind o listă cu numele care trebuie să facă parte din Executiv.

Dezvăluirea a fost făcută într-un interviu pentru Evenimentul de Iași, dar care nu a mai fost publicat de ziarul respectiv, astfel că Vosganian l-a postat pe blogul propriu.

"Domnul Cioloș a primit o listă. Domnul Cioloș așa cum îl cunosc nu ar fi acceptat candidaturile de la Justiție și de la Sănătate. Domnul Cioloș a primit o listă și a acceptat-o necondiționat, nu au fost propunerile dumnealui.

R: De la partide?

VV: Bănuiesc că a primit-o de la cel care l-a nominalizat", susține Vosganian.

Fostul ministrul liberal consideră că Guvernul Cioloș nu este unul tehnocrat, ci unul politic, care este folosit întocmai.

"Acest Guvern a fost folosit așa cum au fost folosite și tragediile prin care a trecut Romania, așa cum au fost folosite și protestele, doar cu scopul politic de a șubrezi șansele PSD de a gestiona alegerile din acest an. Deci totul a fost făcut doar pentru a disloca PSD de la guvernare", a spus Vosganian.