ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Premierul Victor Ponta a declarat că este posibil să plece în Turcia pentru câteva zile, pentru o nouă intervenţie chirurgicală la genunchi, însă nu atât de gravă precum prima.

În această situaţie, Gabriel Oprea va fi, din nou, premier interimar.

"E foarte posibil să mai fac încă o operaţie la genunchi. Nu e aşa de grav ca data trecută. E ceva ce nu s-a reuşit data trecută. O să lipsesc doar câteva zile, iar Gabriel Oprea o să-mi țină locul fără nici un fel de problemă", a spus premierul la România TV.

Anterior, surse din PSD au declarat că premierul Victor Ponta a descoperit, în urma controlului medical efectuat în Turcia, că are probleme în urma operaţiei, care necesită o nouă intervenţie la menisc.

Potrivit aceloraşi surse, Ponta ar fi decis să plece în concediu trei săptămâni, urmând ca la întoarcere să efectueze o nouă intervenţie chirurgicală. Premierul a plecat, luni, pentru un nou control medical în Turcia, după intervenţia chirugicală suferită la genunchi în iunie.