ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


După ce ieri au apărut primele nemulțumiri legate de participarea României la cel mai important târg internațional de alimentație - SIAL 2016 de la Paris, iată că Victor Ponta a vorbit despre cei care se fac vinovați pentru acest eșec.

Fostul premier susține că în spatele acestor probleme s-ar afla Manuel Costescu, unul dintre „specialiștii” USR-ului condus de Nicușor Dan.

Victor Ponta nu se oprește aici și merge mai departe cu dezvăluirile, acesta fiind sigur că există un plan prin care „sistemul s-a hotărât să își facă propriul Partid”, care „se numește USR sau mai clar #Uniunea Salvați Sistemul Soroș și Securitatea din România”. Fostul premier a nominalizat chiar și câțiva oameni din actualul guvern condus de Dacian Cioloș care ar putea face parte din acest proiect.

„A aparut primul "specialist" al Partidului numit USR sau mai clar #UniuneaSalvatiSistemulSoros si Securitatea din Romania - Manuel Costescu il cheama / a devenit cunoscut pentru ca este cel care a facut o "varza" din participarea Romaniei la SIAL Paris 2016 ( cea mai mare Expozitie Monidiala de alimentatie)!!! Acum probabil urmeaza Cristian "Zero Fonduri Europene" Ghinea , Vlad "'Medicamente Scumpe pt Romani" Voiculescu sau Raluca "Macovei KGB" Pruna !!! Si tot asa....

Pe scurt: Sistemul s-a hotarat sa isi faca propriul Partid - se numeste USR sau mai clar #UniuneaSalvatiSistemulSoros si Securitatea din Romania / iar acum ii "descopera" si pe "specialistii" care urmeaza sa salveze biata Romanie.

Desi controleaza majoritatea PNL prin tovarasa Gorghiu Dej, desi au "infiltrat" oameni cat mai aproape de Conducerea PSD - tot nu e suficient / in 2016 Sistemul nu mai vrea sa lase nimic la voia intamplarii ( adica la votul oamenilor) si atunci s-a hotarat sa faca Partidul "Conserva" USR unde sa duca cele 10% voturi pe care le manipuleaza in mod obisnuit prin "mijloacele specifice"!

 

Partidul Sistemului are 5 avantaje si o "problemuta" :

1. are bani ( stransi pe Facebook