ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Guvernul Ponta a promis majorarea salariului minim la 1.200 lei începând cu 1 ianuarie 2016, însă Cabinetul Cioloș nu a adoptat o astfel de măsură, anunțând că vrea să analizeze mai întâi mai multe scenarii privind impactul creșterii salariului minim pentru mediul privat.

Victor Ponta a lansat un atac dur la adresa ministrului Finanțelor. „Salariul minim trebuie să fie de 1.200 RON și să crească cu încă 100 RON / an până în 2020”, susține Victor Ponta într-o postare pe pagina personală de Facebook..

”O analiză profesionistă și corectă, pe înțelesul tuturor! Avem nevoie și este benefic ca în 2016 salariul minim să fie de 1.200 RON și să crească cu încă 100 RON / an până în 2020! Dacă Doamna Ministru al Finanțelor ar citi acest articol nu ar mai pierde timp și bani pe alte analize inutile!”, a scris fostul premier pe Facebook, referindu-se la o analiză a jurnaliștilor de la Ziarul Financiar din care reiese că „majorarea salariului minim va încuraja populația aflată în sistemul ajutoarelor sociale să își găsescă mai repede un loc de muncă”.

Nu este prima reacție a fostului premier pe teme economice. El a mai postat un mesaj pe Facebook în care lăuda creșterile investițiilor străine în România.

”O veste bună și mai ales o direcție bună! (uf, ce bine că acum nu îmi mai cere nimeni demisia)!”, a scris Ponta pe rețeaua de socializare.