ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Victor Ponta a comentat ultimele măsuri luate de Guvernul României și trimite câteva săgeți înspre acesta, susținând că "în fiecare zi se construiește drumul spre dictatură”.

Fostul premier confirmă astfel articolul publicat ieri de ActiveNews în care se prezentau argumentele pentru faptul că ordonanța de urgență prin care Guvernul Cioloș a modificat Codul Penal este neconstituțională.

Astfel, Ponta atrage atenția că executivul a modificat, prin ordonanță de urgență circa 150 de articole din Codul Penal și Codul de Procedură Penală.

Iată ce a scris Victor Ponta pe Facebook:

"Blestemul Romaniei de azi - faptul ca in zgomotul asurzitor facut de "Propaganda Securista" care se face ca lupta pentru "Statul de Drept" oamenii nu mai pot auzi si vedea cum in fiecare zi se construieste drumul spre Dictatura!!!

Dupa ce au strigat din toti bojocii macoveii, tapalagii si gorghii ca Parlamentul vrea sa schimbe Codul Penal si Codul de Procedura Penala ( desi nu s-a schimbat nici macar un articol din cele multe gresite sau neconstitutionale )


2. dupa ce "Propaganda" a cerut isteric "sa nu ajunga Ponta presedinte la Camera" ca impreuna cu Tariceanu ataca legile penale /

3. dupa ce marionetele Gorghiu si Blaga s-au batut cu caramizile in piept cum se lupta ziua si noapte ei contra parlamentarilor care vor modificari la Coduri

4. Dupa ce la criticile ca acest Guvern distruge economic si social Romania si o vinde strainilor mult mai rau decat Guvernul PDL

5. Dupa ce Iohannis ne tot prezinta lozinci traduse infantil din germana despre cum apara el justitia ( aia care a "gresit" cand i-a luat casa furata din Sibiu) de Parlamentul cel rau

Ce credeti ca s-a intamplat miercuri?!?

La propunere doamnei Ministru al Justitie Raluca Pruna Macovei Capot , prin ORDONANTA DE URGENTA, au fost modificate 150 !!!!! de articole din Codul Penal si Codul de Procedura Penala !!!!! Ca sa fie clar :

1. codurile au fost modificate de Guvern , nu de Parlament ( cum prevede Constitutia)

2. Modificarile au aparut public DUPA adoptare si nu in dezbatere/ deci "pe sest" cum lucreaza "Guvernul Lui" de obicei

3. Din cele 150 de modificari multe restrang sau anuleaza drepturi funadamentale ale omului intr-o democratie reflectand inca o o data faltul ca "Secta Macovei" gandeste la fel cu ISIS!

4. ONG urile sorosiste si "ofiterii" din presa care isi rup hainele de pe ei doar cand indrazneste un deputat sa se gandeasca sa faca o propunere pt a modifica un articol din Coduri - acum tac chitic ! Doar judecatorul Dumbrava de la CSM si APADOR CH au indraznit sa spuna ceva ( evident fara sa ii preia nimeni)! Plus asa cum ma asteptam in mod legitim si corect Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu!

Ca simplu deputat in Grupul PSD voi propune sa votam pentru respingerea acestei Ordonante De Guvern odioase! Modificarile la Codul Penal si Codul de Provedura Penala trebuie sa fie adoptate doar de catre Parlament, doar cu avizul Guvernului si al CSM si doar dupa o dezbatere publica adevarata care sa informeze si sa explice romanilor despre ce e vorba. Altfel este DICTATURA”, este mesajul postat de fostul premier.