ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Fostul premier Victor Ponta revine în centrul atenției presei internaționale după ce a fost inclus într-un inedit top realizat de CNN.

Ponta apare alături de lideri politici precum vicepreședintele american Joe Biden și președintele rus Vladimir Putin într-un clasament al plagiatorilor. Clasamentul a fost întocmit de site-ul televiziunii americane CNN, în contextul acuzației de plagiat adusă soției lui Donald Trump.

Fostul lider PSD ocupă locul 6, iar americanii scriu că "Ponta a respins acuzațiile ca pe un atac politic din partea fostului președinte Traian Băsescu. În 2014, Ponta a anunțat că renunță la titlu, după ce o comisie de la Universitatea București a stabilit că a plagiat în teza de doctorat din 2003 cu privire la Tribunalul Penal Internațional".

Primul pe lista rușinii realizată de CNN se află vicepreședintele american Joe Biden, urmat de președintele Rusiei, Vladimir Putin, Timothy Goeglein, un fost oficial de rang înalt de la Casa Albă și fostul ministru al Apărării al lui Merkel Karl Theodor zu Guttenberg.