ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Vlad Voiculescu a fost propus, joi, de premierul Dacian Cioloș pentru a ocupa funcția de ministru al Sănătății, se arată într-un comunicat al Guvernului:

"Premierul Dacian Cioloș a înaintat astăzi președintelui României, Klaus Iohannis, propunerea de numire a lui Vlad Vasile Voiculescu în funcția de ministru al Sănătății".

Dacian Cioloș asigură interimatul la conducerea Ministerului Sănătății, după demisia fostului ministru, Patriciu Achimaș Cadariu. 

Vlad Voiculescu a fost Director de Cabinet al ministrului de Finanțe, Anca Dragu. A locuit 14 ani la Viena, unde a absolvit licența și masterul la Universitatea de Economie și Business din Viena (Vienna University of Economics and Business Administration), având în prezent peste 10 ani de experiență în domeniul financiar.

Voiculescu  a fost implicat, de-a lungul timpului, în mai multe proiecte sociale în domeniul sănătății, cel mai cunoscut fiind rețeaua de citostatice, prin care voluntarii implicați transportau gratuit în România medicamente esențiale în tratarea cancerului care nu se găseau în spitalele și farmaciile românești.