ActiveNews se confruntă cu cenzura pe rețele sociale și pe internet. Intrați direct pe site pentru a ne citi și abonați-vă la buletinul nostru gratuit. Dacă doriți să ne sprijiniți, orice DONAȚIE este binevenită. Doamne, ajută!


Pe 11 decembrie 2020, Pfizer știa că injecțiile lor cu mARN nu vor face efectiv NIMIC pentru a vă împiedica pe dvs. sau pe cei dragi să contractați COVID-19, ci mai degrabă vor crește riscul de boală și deces.

11 decembrie 2023: Astăzi se împlinesc 3 ani de la acordarea autorizării FDA de utilizare de urgență (EUA) a injecțiilor ARNm COVID-19 de la Pfizer. În această zi, în urmă cu trei ani, Pfizer a emis această declarație de presă

„Noi (Pfizer și BioNTech) credem că autorizația de utilizare de urgență [emisă] astăzi și distribuirea ulterioară a vaccinului nostru, care a demonstrat o rată de eficacitate de 95% și un profil de siguranță favorabil, vor ajuta la salvarea de vieți în Statele Unite și vor putea accelera revenirea la normalitate.” - 11 decembrie 2020, Comunicat de presă Pfizer

Declarația de presă din 11 decembrie 2020 a Pfizer/BioNTech a fost preluată imediat de toate canalele de mass-media dominante, de experți medicali și civili din întreaga lume, care au repetat, inconștient, afirmația falsă și nesăbuită că injecțiile ARNm ale Pfizer sunt „sigure și eficiente” în proporție de 95% în prevenirea infecției COVID-19.

„Vaccinurile” ARNm de la Pfizer au redus riscul de îmbolnăvire cu COVID-19 cu mai puțin de 1% în comparație cu placebo

Potrivit datelor provizorii de 2 luni, faza 3, ale Pfizer pe care le-au transmis FDA la 20 noiembrie 2020, Pfizer măsura eficacitatea injecției ARNm în prevenirea simptomelor de COVID-19 confirmate printr-un test PCR pozitiv față de placebo (grupul care nu a primit serul ARNm-LNP).

Puteți vedea din graficul de mai jos (extras direct din documentul Pfizer transmis către FDA) că 8 din 17.411 participanți (0,05%) din grupul Pfizer injectat cu ARNm au prezentat simptome COVID-19 confirmate printr-un test PCR pozitiv în decurs de 2 luni sau mai puțin după a doua doză ARNm, față de 162 din 17.511 (0,93%) din grupul placebo.
 

Atât 0,05%, cât și 0,93% sunt valori numerice care sunt mai mici de unu la sută. Cu alte cuvinte, Pfizer a demonstrat statistic că ai putea fi încrezător în proporție de 95% că vei avea mai puțin de 1% șanse de a dezvolta simptome COVID-19 confirmate printr-un test PCR pozitiv timp de până la două luni, indiferent dacă ai fost injectat cu „vaccinul” ARNm Pfizer sau nu ai facut nimic, este concluzia logică a jurnalistei Karen Kingston

Reducerea absolută a riscului versus afirmația despre „eficacitate de 95%”

Un alt mod de a prezenta aceste date este de a afirma că, „dacă ați primit injecția ARNm de la Pfizer, puteți fi 95% încrezător că veți avea mai puțin de 1% șanse (reducerea absolută a riscului de 0,85%) de a suferi simptome de COVID-19 confirmate de un test PCR pozitiv la o săptămână după ce ați primit a doua doză de ARNm, pentru până la 2 luni (IC 95%), versus dacă nu ați făcut nimic.”


Desigur, dacă nu ați făcut nimic (ați primit placebo), șansa este, de asemenea, de mai puțin de 1% să dezvoltați simptome COVID-19 confirmate printr-un un test PCR pozitiv.

Texas a dat în judecată Pfizer 

Texas vs Pfizer: Pfizer a prezentat informații denaturate privind reducerea „cu 95%” a riscului relativ.

„Pfizer a ascuns și, în cele din urmă, nu a informat niciodată publicul cu privire la faptul concret că, în rândul populației generale, rezultatele propriilor studii Pfizer au arătat că vaccinul va reduce incidența contractării COVID-19 în rândul celor nevaccinați cu mai puțin de 1 procent.” - Texas vs. Pfizer, 30 noiembrie 2023  

În schimbul unei reduceri cu mai puțin de 1% a riscului de COVID-19, ce riscuri clinice au fost dobândite prin vaccinare?

Conform Defense Medical Epidemiology Database (DMED), o bază de date bine controlată, în care sunt înregistraț adulți tineri și sănătoși, s-a raportat că militarii americani au suferit o:

Creștere cu 2.181% a cazurilor de hipertensiune arterială,

Creștere cu 1.048% a tulburărilor sistemului nervos,

Creștere cu 894% a neoplasmelor maligne ale esofagului,

Creștere cu 680% a cazurilor de scleroză multiplă,

Creștere cu 624% a neoplasmelor maligne ale organelor digestive,

Creștere cu 551% a cazurilor de sindrom Guillain-Barre (paralizie),

Creștere cu 487% a cazurilor de cancer de sân,

Creștere cu 487% a cazurilor de boală demielinizantă (deteriorarea tecii de mielină care protejează fibrele nervoase ale creierului, a nervului optic și măduvei spinării),

Creștere cu 474% a neoplasmelor maligne ale tiroidei și ale altor glande endocrine,

Creștere cu 472% a infertilității feminine,

Creștere cu 468% a cazurilor de embolie pulmonară,

Creștere cu 452% a migrenelor,

Creștere cu 437% a disfuncției ovariene,

Creștere cu 369% a cancerului testicular și

Creștere cu 302% a cazurilor de tahicardie...

….după vaccinarea ARNm „anti”-COVID-19.

Se numește Știință. „AVEȚI ÎNCREDERE”

Prin urmare, cum a transformat Pfizer o reducere de mai puțin de 1% a riscului de COVID-19 într-o declarație despre „eficacitatea de 95%”? Se numește „Știință”. Potrivit Pfizer, dacă nu ești om de știință, „Nu veți înțelege. Așadar, aveți încredere în Știință.”

Concluzia este că, pe 11 decembrie 2020, Pfizer știa cu certitudine că injecțiile lor ARNm nu vor face efectiv nimic pentru a vă împiedica pe dvs. sau pe cei dragi să contractați COVID-19, dar că aceste „vaccinuri” vor crește riscul de boală, dizabilități și deces.  

Să recunoaștem, când vine vorba de știință, Pfizer câștigă, iar umanitatea pierde.

„Căci va veni o vreme când nu vor mai suferi învățătura sănătoasă, ci - dornici să-și desfăteze auzul - își vor grămădi învățători după poftele lor, Și își vor întoarce auzul de la adevăr și se vor abate către basme.” (Timotei 4, 3-4)